Barcelona blaugrana: Una història de la ciutat a través del Barça (Inspira) por Carles Viñas Gràcia

Barcelona blaugrana: Una història de la ciutat a través del Barça (Inspira) por Carles Viñas Gràcia

Titulo del libro: Barcelona blaugrana: Una història de la ciutat a través del Barça (Inspira)

Autor: Carles Viñas Gràcia

Número de páginas: 288 páginas

Fecha de lanzamiento: September 1, 2012

ISBN: 8415307020

Editor: Angle Editorial

Carles Viñas Gràcia con Barcelona blaugrana: Una història de la ciutat a través del Barça (Inspira)

Barcelona blaugrana: Una història de la ciutat a través del Barça (Inspira) por Carles Viñas Gràcia fue vendido por EUR 18,00 cada copia. El libro publicado por Angle Editorial. Contiene 288 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Totes les curiositats i anècdotes que no saps sobre el Barça i Barcelona

El Futbol Club Barcelona va ser fundat el 29 de novembre de 1899 en un gimnàs de Ciutat Vella per sis catalans, dos suïssos, tres anglesos i un alemany. Des d'aquell dia la relació entre el Barça i la ciutat va ser permanent, intensa i profunda: la influència i la passió pel Club es va estendre a tots els barris fins a convertir-la en l'entitat més rellevant de la ciutat, la més arrelada a Catalunya i, segurament, la més important del món.

Aquest llibre recorre tota la geografia barcelonina en clau blaugrana, perquè explicar el Barça és explicar Barcelona, i viceversa.- Per què hi ha un vitrall culer a Santa Maria del Mar?

- Per què se celebren els triomfs del Barça a la font de Canaletes i a la plaça de Sant Jaume?

- Quan van desfilar els jugadors del Barça sota l'Arc de Triomf?

- Per què les primeres tertúlies de futbol es fan a la rebotiga de Loteries Valdés?

- On són enterrats Samitier, Kubala o Gamper?

- Què té a veure el Barça amb l'Hotel Ritz? I amb el restaurant Set Portes? I amb la Casita Blanca?Una guia inèdita sobre el Barça.
Carles Viñas

Nascut a Barcelona el 1972, és doctorand en Hist.ria Contemporània per la Universitat de Barcelona (UB) i membre del Grup de Recerca en Estats, Nacions i Sobiranismes de la Universitat Pompeu Fabra (GRENS-UPF). Al llarg de la seva activitat investigadora ha compaginat la investigació hist.rica sobre els estils juvenils, amb especial èmfasi en els skinheads i els grups de seguidors radicals del futbol, amb la docència i la divulgació.

Ha publicat Música i skinheads a Catalunya (2001), Skinheads a Catalunya (2004), El mundo ultra (2005), Tolerància zero. La violència en el futbol (Angle Editorial, 2006), Rock per la independència (2006) i Botas y tirantes (2007).