Jaume III de Mallorca i el seu temps (Arbre de mar) por Jordi Maíz Chacón

Jaume III de Mallorca i el seu temps (Arbre de mar) por Jordi Maíz Chacón

Titulo del libro: Jaume III de Mallorca i el seu temps (Arbre de mar)

Autor: Jordi Maíz Chacón

Número de páginas: 192 páginas

Fecha de lanzamiento: August 14, 2017

ISBN: 8416163626

Editor: Edicions Documenta Balear

Jordi Maíz Chacón con Jaume III de Mallorca i el seu temps (Arbre de mar)

Jaume III de Mallorca i el seu temps (Arbre de mar) por Jordi Maíz Chacón fue vendido por EUR 20,00 cada copia. El libro publicado por Edicions Documenta Balear. Contiene 192 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

El regnat de Jaume III de Mallorca sintetitza a la perfecció la curta però complexa història del regne medieval de Mallorca. Les llegendes, les disputes ideològiques i els tòpics han conformat diverses visions de la trajectòria i trans­cen­dència històrica del regne privatiu. La seva vida va coincidir amb una etapa de forta desestabilització a la Mediterrània i de disputes polítiques i familiars amb el Casal de Barcelona. A hores d'ara, la figura i la vida del darrer rei de la monarquia mallorquina són objecte de debats tan intensos que en fan un personatge incòmode per una banda i lloat per una altra.
Aquest volum recull les aportacions de diversos especialistes que descriuen i expliquen, amb rigor històric i documental, una etapa molt suggeridora de la història mallorquina. Es tracta d'una obra amb la qual podem revisar l'època de Jaume III i la seva vida set-cents anys després del seu naixement.