Cartes de poblament valencianes modernes (segles XVI-XVIII).Vol III: 3 (FONTS HISTÒRIQUES VALENCIANES) por Aa.Vv.

Cartes de poblament valencianes modernes (segles XVI-XVIII).Vol III: 3 (FONTS HISTÒRIQUES VALENCIANES) por Aa.Vv.

Titulo del libro: Cartes de poblament valencianes modernes (segles XVI-XVIII).Vol III: 3 (FONTS HISTÒRIQUES VALENCIANES)

Autor: Aa.Vv.

Número de páginas: 885 páginas

Fecha de lanzamiento: April 25, 2018

ISBN: 8437097592

Editor: Universitat de València

Aa.Vv. con Cartes de poblament valencianes modernes (segles XVI-XVIII).Vol III: 3 (FONTS HISTÒRIQUES VALENCIANES)

Cartes de poblament valencianes modernes (segles XVI-XVIII).Vol III: 3 (FONTS HISTÒRIQUES VALENCIANES) por Aa.Vv. fue vendido por EUR 50,00 cada copia. El libro publicado por Universitat de València. Contiene 885 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Aquest tercer volum de les cartes de poblament valencianes de lèpoca moderna continua el recull, per ordre cronol.gic, encetat en els dos anteriors i completa la col·lecció fins a les darreries del segle XVIII amb uns cent vint-i-cinc textos més. En aquest cas, els documents editats abasten des del mes de maig de 1612 a desembre de 1796, amb una amplitud cronol.gica considerable i, per tant, amb contextos hist.rics també bastant diferents. Els primers documents encara corresponen al període més dens de la resposta a lexpulsió dels moriscos de 1609, per. progressivament, i fins les darreries del segle XVII, van atorgant-se pels senyors modificacions de les cartes de poblament donades inicialment als nous pobladors cristians. En algun cas, fins i tot arriben a ser tres les successives cartes atorgades, com ara a Sumacàrcer o Guardamar de la Safor, per. aquests canvis no foren un fenomen aïllat sinó bastant estès pel regne valencià.